Omalovánkové hobby pro dospělé

Omalovánky pro dospělé se na našem trhu rychle ujaly. Záliba, která dosud patřila pouze dětem, se přenesla na nás dospělé. Je to totiž jedinečný způsob, jak zatočit se stresem. A toho máme v dnešním světě přespříliš. Proto stále hledáme způsoby, jak svoji mysl zklidnit a nabrat novou sílu. Přímo cítíme, jak je nám toho potřeba a jak naše tělo i duše volá po úlevě od všedních dní a starostí.

Malování nás uspokojuje v tom, že hned vidíme konkrétní a trvalý výsledek svojí práce. Ne každý je však tak výtvarně nadaný, aby dokázal tvořit svoje vlastní obrazy. Proto omalovávání dává okusit úžasný tvůrčí pocit každému, kdo si je zvolí za svoje hobby.
 
Proč nás to baví
Omalovánky určené dospělým si mohou s Vámi vymalovávat i Vaše starší děti. Těm už většinou  dětské omalovánky nestačí, zvláště jsou-li manuálně zručné. A tak se s malovacími večery můžete více přiblížit skrytému světu svých dětí.

Relaxační antistresové omalovánky pro dospělé se od těch dětských liší podrobnými vzory, které tvoří ornamentální obrazce, orientální a květinové motivy včetně různých zajímavých vzorů. Můžete ale také získat podle svých zálib fantastické obrázky zvířat, přírody i obrazy známých měst  a slavných malířů. Objevíte netušené kombinace barev, osvobodíte se od vnějšího světa a sami se na chvíli stanete mistry. Stačí jen vzít pastelky, fixy nebo gelová pera a MALOVAT!
 
Ideální svět mandal
Magický kruh se symetricky uspořádanými tvary si zaslouží zvláštní pozornost. Omalovánky pro dospělé se jimi zabývají nejčastěji, protožekouzelné, tajemné a zářivé mandaly se svým harmonickým celkem nesou v sobě léčivou energii. Síla jednoduchých a pravidelných obrazců uspořádává náš vnitřní svět a pomáhá pochopit koloběh života. Když vytváříte a malujete mandaly, získáváte energii, zpracováváte svoje emoce a zvyšujete svoje sebevědomí.