Svatba bez stresu

Průměrná doba plánování na svatbu je u nás v Česku asi půl roku. Pokud se žena rozhodne, že si vše zorganizuje sama nebo s pomocí rodiny, je to náročné období plné pochybností, váhání, zklamání a stresu. Na řadě míst v republice se konají svatební veletrhy, kde si můžou budoucí manželé získat dost informací a udělat si představu, jak by jejich svatební den měl vypadat, v jakém stylu by se jim líbil obřad, kde nejlépe udělat hostinu, jaké prsteny jsou v módě, které kytky jsou ty pravé atd. To je ale jen začátek celého předsvatebního procesu. Po počátečním nadšení a chuti k organizaci v určitý okamžik přijde vlna beznaděje, když se něco nedaří, jak má a na nic není čas.
novomanželé u vody
A to je ten pravý čas rozhodnout se pro svatbu na klíč. Zavedená svatební agentura je schopná vám během velice krátké doby zorganizovat kompletně vše, co budete pro své vysněné okamžiky požadovat. Krok za krokem vás v klidu a profesionálně provede celým přípravným procesem od výběru místa, oznámení, šatů a špeků, přes květiny, výběr stylu, dortu, uspořádání hostiny, ubytování hostů, dopravu až po odjezd na svatební cestu. Svatební koordinátorka vám bude celý svatební den k dispozici. Zajistí, aby všichni hosté byli tam, kde mají být a personál dělal vše, co má. Spolehlivě vám dohlédne na vybranou hudbu a zkontroluje i sebemenší detaily. Nechá na vás, v jaké míře chcete být tradiční, či moderní a bude vás díky svým zkušenostem v oboru inspirovat.
svatební dort
Tento den by se ženich s nevěstou měli uvolnit a užívat si novomanželské štěstí bez zbytečných starostí o pohodlí svých hostů a o celý svatební program a ani vstřícní příbuzní nemůžou poskytnout tolik zkušeností, jakou nabízí profesionální agentura, která za sebou má stovky zdařilých akcí, své osvědčené dodavatele a spolupracovníky.
Člověk se často nevdává a nežení, většině lidí to stačí jednou či dvakrát, ale vždy by to měl být tak intenzivní a příjemný zážitek nabitý kladnými emocemi, aby na něj nikdo ze zúčastněných nezapomněl, a hlavně nevěsta s ženichem by měli na svůj velký den vzpomínat celý život s láskou a úsměvem.