Jak povzbudit a rozzářit tělo

Povzbuzení těla po zimě nebo v jejím průběhu je důležité, připravíte pleť na nadcházející sezónu odhalování, která skrz trend zvedajících se teplot začíná již brzy z jara. Jak povzbudit tělo a rozzářit pleť unavenou po dlouhé zimě,
hruškové mýdlo
1.      Dopřejte si detox
Detoxikace těla je velice důležitá. Pomůže tělu zbavit se nečistot a uleví mu od škodlivin. Konec zimy je pro detoxikaci organismu ideální a pomůže tělu připravit se na jarní a letní sezonu plnou pohybu a aktivity. Detoxikace se provádí změnou životosprávy, hlavně stravy. Neměli byste se při něm ale trápit. Nejedná se o dietu ale o několikadenní půst. Jezte spíše ovoce a zeleninu, vyhněte se mléčným výrobkům a živočišným tukům. Pár dnů to vydržíte a budete se cítit jako znovuzrozená.
ovocné mýdlo
2.      Peeling nadevše
Vydrhněte pořádně celé tělo peelingem, obrousíte starou kůži a pomůžete jí v obnově. Nemusíte na sebe matlat několik litrů chemie, ale zkuste si vyrobit přírodní peeling, který vaši pleť prozáří. Základní peeling se skládá ze lžičky krystalového cukru a pěti kapek olivového oleje. Výborný je také medový peeling z medu, cukru a vanilkového extraktu.  Pokud chcete vyzkoušet exotiku, přidejte trochu strouhaného kokosu. Výborný je také peeling z mleté kávy. Káva totiž obsahuje spoustu antioxidantů a pomáhá pokožce k mladistvému vzhledu.
3.      Dopřejte si relax a pleťovou masku
Napusťte si vanu, na obličej si dejte kvalitní pleťovou masku a odpočiňte si. Masku si můžete vyrobit i doma. Proti vráskám pomůže citronová šťáva, na citlivou pleť zase maska z jogurtu a avokáda, na pleť s nečistotami použijte ovesnou mouku.
modrooká blondýna
4.      Používejte ochranné krémy
Ať jdete jenom na vycházku nebo na vlak, tak si namažte obličej kvalitním krémem určený přímo do mrazu. Nepoužívejte hydratační krémy, které mohou dokonce i na obličeji zamrzat. V dnešní době koupíte speciální hodně mastné krémy určené na zimu, jak přírodní tak chemické.